Consultancy

Consultancy

Het speelveld van werkgevers verandert elke dag. Zo staan de wensen en behoeften van medewerkers bijvoorbeeld steeds vaker centraal. Medewerkers willen zelf bepalen wanneer ze vakantiegeld ontvangen en hoe ze sparen voor hun pensioen.

Het HR-speelveld verandert

Daarnaast zorgen IT-innovaties ervoor dat bestaande functies een andere invulling krijgen, er nieuwe functies ontstaan en medewerkers op een andere manier willen werken. Als je thuis gewend bent aan on-demand services (vidoe’s, apps, muziek,….), waarom zou je dan op je werk nog met logge systemen, langzame desktops en losse formulieren werken?

Ook CAO’s en wetgeving zorgen continue voor verandering. CAO’s bevatten steeds vaker een flexibele component, met een budget dat medewerkers naar eigen inzicht kunnen invullen.

Service on-demand

Heb je hulp nodig bij het opbouwen van een dossier? Wil je een ervaren partner mee naar de rechtbank? Een frisse blik bij de functioneringsgesprekken? Of heb je behoefte aan een helpende hand bij het uitwerken van functioneringsgesprekken en arbeidsvoorwaarden? Onze consultants zijn er voor de administratieve handelingen, maar ook voor de strategische vraagstukken. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. Dat is pas service on-demand!

Het is dus een behoorlijke kluif om al die veranderingen bij te houden en te vertalen naar jullie strategische en juridische HR-organisatie van vandaag. Daarnaast moet je ook vooruit blijven kijken en de werkgever zijn waar mensen voor in de rij willen staan. Hoe kun je mensen blijven binden en boeien?

Carréma staat daarom voor jou klaar met advies en de helpende hand op het vlak van HR, personeelszaken en talentontwikkeling.