Salarisadministratie

Salarisadministratie

Voor werkgevers staat een salarisstrook gelijk aan een arbeidsintensieve, administratieve taak. Iets dat er nou eenmaal bij hoort, net als de uitbetaling. Maar voor medewerkers is het veel meer dan dat. Het is een beloning. Een essentieel blijk van waardering. En bovendien ook pure noodzaak, want het huishoudboekje is vaak afgestemd op het tijdig en correct ontvangen van salaris.

Check, Check, dubbelcheck

Wij nemen de foutgevoelige en verantwoordelijke taak van salarisverwerking graag van jou over. Wanneer wij dat doen garanderen wij foutloze salarisstroken van alle medewerkers, elke periode opnieuw. Tot op de laatste cent. Overdreven? Nee, absoluut niet. Wij geven die garantie al af sinds onze oprichting en onze relaties zijn er nog nooit op teruggekomen. Het is voor ons een vanzelfsprekendheid. Een natuurlijk gevolg van ons grote verantwoordelijkheidsgevoel en kennisniveau.

Onze expertise

Wij voeren mutaties door, houden brancheontwikkelingen en belastingregels bij, volgen iets- en cao-wijzigingen op de voet, duiken in de complexe juridische en fiscale materie, en blijven altijd up-to-date met salarissystemen. Zo weten wij zeker dat het juiste bedrag naar de juiste werknemer gaat, op het juiste moment.

Proactieve houding

Wij denken altijd mee. Gevraagd, maar zeker ook ongevraagd. Alleen op deze manier kun jij deze verantwoordelijkheid echt uit handen geven. Dus wij wachten niet af of er misschien mutaties zijn. Nee, wij bellen of mailen altijd voorafgaand aan een salarisverwerking om de mutaties te checken. Kleine moeite. En bovendien: wij kunnen het gewoonweg niet verkroppen als onze administratie niet in orde is.

Salarissystemen

AFAS Software. Unit4. ADP. Nmbrs. Raet. Exact. Cobra, etc. Wij kennen onze weg in alle modules en pakketten voor salarisadministratie. Wij zijn nou eenmaal vakidioten.

Innovaties in salarisland

Salarisstroken stoffig? Welnee! Wij zoeken altijd naar nieuwe en efficiëntere manieren om salarisstroken te genereren en presenteren. Alles handig in een app? Of een platform waar medewerkers heel eenvoudig hun individueel Keuzebudget kunnen besteden, met een rechtstreekse verwerking in jullie salarisadministratie?Zelfs de allernieuwste ontwikkeling in salarisverwerking zijn voor ons bekend terrein.